Alex Pereira's Record (Kickboxing & UFC)

Alex Pereira is een naam die je niet kunt negeren in de wereld van het kickboksen. Hij begon als een geweldige kickbokser en maakte snel furore met zijn krachtige stoten en indrukwekkende stijl. Maar dat was niet genoeg voor Pereira; hij wilde meer.

In 2021 maakte hij de overstap naar de UFC, het hoogste niveau van vechtsport. Zijn debuut was fantastisch, en al snel kreeg hij de kans om te vechten voor de UFC-titel. Het hoogtepunt van zijn carrière kwam toen hij de regerend kampioen Israel Adesanya uitdaagde, en versloeg.

Alex Pereira is nu niet alleen een held in het kickboksen, maar ook in de UFC. Zijn reis is nog lang niet voorbij, en we kunnen niet wachten om te zien wat hij als volgende gaat doen. Het verhaal van Alex Pereira is een motivatie voor iedereen die droomt van succes in de ring.

Alex Pereira's kickboxing record

Het kickboksrecord van Alex Pereira is 33-7 (33 gewonnen en 7 verloren). Met 21 wedstrijden gewonnen op knock-out.

Alex Pereira's UFC record

Het MMA-record van Alex Pereira is 9-2 (9 gewonnen en 2 verloren). Met 7 wedstrijden gewonnen op knock-out.

Alex Pereira's boxing record

Alex Pereira heeft ook gebokst en heeft hier een record van 1-0 (1 gewonnen en 0 verloren).

Joris
Joris

Schrijver Kickboksen-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen