Over ons

Welkom bij Kickboksen-Nederland.nl, jouw digitale thuisbasis voor alles wat met kickboksen te maken heeft in Nederland. Wij zijn kickboks liefhebbers en worden gedreven door een gemeenschappelijke passie voor deze energieke en technische vechtsport. Onze missie is om de wereld van het kickboksen toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland!

Onze missie

Bij Kickboksen-Nederland.nl delen we een diepe passie aan de kunst van het kickboksen. We geloven niet alleen in de fysieke voordelen van deze vechtsport, maar ook in de mentale veerkracht en de positieve gemeenschap die het kan bieden. Ons doel is om deze passie te verspreiden en een brug te slaan tussen verschillende niveaus van beoefenaars.

Wat kun je vinden op onze website?

Sportschool register

Ontdek het uitgebreide register van kickboks sportscholen in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een school om te starten of je vaardigheden te verfijnen, hier vind je een overzicht van gecertificeerde sportscholen in jouw regio.

Informatie over kickboksen

Leer meer over de technieken, geschiedenis en de diverse stijlen van het kickboksen. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars, en biedt inzichten in de opwindende wereld van het kickboksen.

Laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de kickboks gemeenschap. Onze blogs en nieuwssectie brengen boeiende verhalen, tips en updates over evenementen, wedstrijden en trainingsadvies, allemaal gericht op het verdiepen van jouw kickboks beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Kickboksen-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat zich richt op diverse vechtsporten. Door deel uit te maken van dit netwerk, streven we naar het bevorderen van begrip en waardering tussen verschillende vechtsport disciplines.

Andere sites: