Rico Verhoeven's Record (kickboxing, boxing & MMA)

Rico Verhoeven, een gerespecteerde naam in de wereld van het kickboksen, staat bekend als een fenomenale vechter en een invloedrijke persoonlijkheid. Als professionele kickbokser heeft Rico Verhoeven talloze triomfen behaald in de ring, waarbij zijn krachtige stoten en indrukwekkende techniek hem tot een wereldkampioen hebben gekroond.

Naast zijn succesvolle kickbokscarrière heeft Rico Verhoeven zich ook onderscheiden als een invloedrijke persoonlijkheid en influencer. Met een sterke aanwezigheid op sociale media deelt hij niet alleen zijn trainingsregime en gevechtsprestaties, maar ook inzichten in zijn persoonlijke leven. Hierdoor heeft hij niet alleen de bewondering van vechtsportliefhebbers gewonnen, maar ook een breder publiek aangetrokken.

Rico Verhoeven belichaamt niet alleen de vaardigheden en toewijding van een topkickbokser, maar hij heeft ook met succes zijn merk uitgebreid buiten de ring. Zijn vermogen om te excelleren in zowel de vechtsportarena als op het digitale toneel maakt hem tot een opmerkelijke figuur, wiens invloed verder reikt dan alleen de wereld van het kickboksen.

Bekijk hieronder het record van Rico Verhoeven in zowel kickboksen, boksen en MMA.

rico verhoeven

Rico Verhoeven's kickboxing record

Het kickboksrecord van Rico Verhoeven is 61-10 (61 gewonnen en 10 verloren). Met 20 wedstrijden gewonnen op knock-out.

Rico Verhoeven's MMA record

Het MMA-record van Rico Verhoeven is 1-0 (1 gewonnen en 0 verloren). Met 1 wedstrijd gewonnen op knock-out.

Rico Verhoeven's boxing record

Het Boksrecord van Rico Verhoeven is 1-0 (1 gewonnen en 0 verloren). Met 1 wedstrijd gewonnen op knock-out.

Joris
Joris

Schrijver Kickboksen-Nederland.nl

Hallo, mijn naam is Joris, een enthousiaste kickbokser en muay thai-beoefenaar met jarenlange trainingservaring in Nederland en Thailand. Mijn passie voor deze vechtsporten deel ik graag op Kickboksen-Nederland.nl en Muay-Thai-Nederland.nl. Van technieken tot trainingstips en de rijke culturele aspecten, mijn artikelen bieden een persoonlijke kijk op de wereld van kickboksen en muay thai. Laat je inspireren terwijl ik mijn enthousiasme en diepgaande kennis deel, en ontdek samen met mij wat deze vechtsporten zo bijzonder maakt.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen