1. Capelle aan den IJssel
 2. Sterker & Strakker Personal Training Fitness

Sterker & Strakker Personal Training Fitness

Laatst bijgewerkt: 17 januari 2024

Sterker & Strakker Personal Training Fitness is een gym in Capelle aan den IJssel waar je kickboksen kunt beoefenen. Op Kickboksen-Nederland.nl proberen wij actuele informatie over Sterker & Strakker Personal Training Fitness te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles kickboksen in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Sterker & Strakker Personal Training Fitness of bekijk andere sportscholen waar je kickboksen kunt beoefenen in Capelle aan den IJssel.

Meer info over Sterker & Strakker Personal Training Fitness

Ben jij eigenaar van deze gym en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Sterker & Strakker Personal Training Fitness in Capelle aan den IJssel op de kaart:

  Trainingsschema

  Bekijk hieronder de Sterker & Strakker Personal Training Fitness trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Contributie

  De contributie voor een abonnement bij Sterker & Strakker Personal Training Fitness is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere gyms in Capelle aan den IJssel

  Bekijk hieronder informatie over andere gyms in Capelle aan den IJssel: